Home

Geniet de hele dag van jouw favoriete geur in huis, voor een vast bedrag per maand.

geurmachine

De Scentmoods Home is een high-end geursysteem dat thuis in elke ruimte gebruikt kan worden. De machine is volledig programmeerbaar naar uw wens om op die manier gedurende de hele dag te genieten van een heerlijke geur in huis. 

De machine werkt volgens een programma waarin deze een aantal seconde actief is, gevolgd door een aantal seconde inactief. Op deze manier ontstaat een standaard hoeveelheid parfum in de ruimte welke u continu ruikt.

Daarnaast kan de machine worden geprogrammeerd op een begin- en eindtijd. Zo staat u op met een heerlijke geur en geactiveerd de machine automatisch wanneer u gaat slapen.

"


De Scentmoods Home is voor mij de oplossing waar ik lang naar zocht, een volledig automatische geurmachine die mijn huis altijd voorziet van een heerlijke geur.


Robin

"


Na veel geurproducten te hebben geprobeerd, ben ik erachter gekomen dat er geen betere beleving op het gebied van geur is dan de Home machine. De parfum wordt puur verspreidt wat je direct merkt.


Fleur

"


Het abonnement is voor mij de perfecte oplossing. Elke maand lekker afwisselen tussen de geuren en kijk ik altijd uit naar de nieuwe kwartaalbestelling. De machine staat bij mij goed ingesteld en heb ik geen omkijken meer naar, ideaal!


Julie

 • Geniet de gehele dag van uw favoriete geuren
 • Automatische in- en uitschakeling (stand-alone)
 • Na eerste jaar maandelijks opzegbaar
 • Inclusief 3 Scentperfumes per jaar
 • Instelbaar op de seconde nauwkeurig
 • Geen dure aanschafprijs 
 • Bruikleen inclusief service en onderhoud
 • Gratis verzending
 • Extra bestellingen ook mogelijk
 • L71,5xB71,5xH259mm


€ 14,95 per maand

Hoe werkt het?

Hieronder leest u de verschillende stappen die u als Scentmoods gebruiker doorloopt. Meld uzelf aan, kies uw favoriete geuren en geniet de hele dag van uw favoriete geuren. 

Aanmelden

Onder aan de pagina kun je het formulier invullen om het startpakket aan te vragen. Na de inschrijving en betaling van de borg is uw aanvraag compleet. De borg van €39,95 die u betaald afsluitend bij uw aanvraag, dient als waarborg voor het Home geur systeem. Deze beheren wij gedurende u van onze diensten gebruik maakt. Bij de retourzending ontvangt u deze weer terug.

Bevestiging

Na het voltooien van de aanvraag ontvangt u een bevestigingsmail waarin u de aanvraag mag bevestigen. Als alles klopt, druk dan op de button. We nemen uw aanvraag direct in behandeling. 

Geursamples

Nadat uw aanvraag succesvol is bevestigd, sturen wij de 10 geursamples op die u heeft gekozen. In het sampledoosje vindt u een beschrijving hoe u de keuze van uw 3 favoriete geuren aan ons door kunt geven. Alle combinaties zijn mogelijk. Zodra wij uw keuze goed hebben ontvangen, stellen we uw startpakket samen en wordt deze zo spoedig mogelijk naar u verzonden. 

Geurkeuze

In het sampledoosje:

Proefperiode

Wanneer uw startpakket wordt afgeleverd start uw 30 daagse proefperiode. U kunt vanaf dat moment gaan testen op welke manier deze unieke geurervaring het beste tot zijn recht komt bij u thuis. Heeft u ondersteuning nodig bij het installeren van het systeem of de positionering hiervan? Neem contact met ons op.

Retourneren: wanneer u toch denkt dat het Home geursysteem niet helemaal voldoet aan uw verwachtingen, kunt u binnen 30 dagen na start van de proefperiode het startpakket kosteloos retourneren. Instructies hierover ontvangt u via de mail.

Start

Na de 30 daagse proefperiode start u officieel aan uw continue geur ervaring van Scentmoods. Houd uw mail goed in de gaten wij houden u op de hoogte wanneer u weer een nieuwe parfum bestelling mag doorgeven.

Bijbestellen

Elk kwartaal kunt u 3 nieuwe ScentPerfumes bijbestellen. Alle combinaties zijn mogelijk. U wordt hieraan herinnert per mail waarna u vervolgens zelfstandig de bestelling kan afronden op onze webshop. 

www.scentmoods.ccvshop.nl 

Aanmelden

All-in abonnement 

€ 14,95 per maand

Automatische incasso

Borg

Retourneren

 • Werking
 • Prijs 
 • Concept
 • Aanvraagformulier
 • Borg
 • Vragen

Geursamples

geurmachine

Instellingen & verbruik

Blijf up-to-date


Veelgestelde vragen

Hoe stel ik de ScentMoods goed in?

Hoeveel flesjes ScentPerfume per kwartaal?

Ik heb geen bericht ontvangen na mijn aanvraag.

Is jouw vraag nog niet beantwoord? 
Laat het ons weten!

Lees hier de algemene voorwaarden.

Contact

Contact formulier


Contactgegevens

Telefoon: +31 (0)418-636536
Fax: +31 (0)418-636530 
Email: info@scentmoods.nl
BTW nummer: NL859497069B01
Kvk nummer: 73377198

Scentmoods B.V.
Nieuwe Eerdsebaan 12
5482 VS, Schijndel
Nederland